Rólunk

A GerillaChili egy Pilis medencében indult családi vállalkozás, amelyet barátunk 4 éve kezdett a pilisszentiváni kiskertjében, amikor annyi paprikája termett, hogy nem tudta elfogyasztani, ezért a már jól kipróbált recepteket üvegekbe töltötte és eljuttatta a chilit kedvelők asztalára. 

2020-ban átéreztük ennek ízét, amiben olyannyira megtaláltuk magunkat, hogy azóta általunk készülnek a korábban megismert finomságok, a szánk ízére szabva formáltuk és újabb termékekkel gazdagítottuk a palettát, köztük a világújdonsággal, a liofilizált őrölt chilinkkel.

Valljuk: „a chili fűszer”, az élet sója, ezért fontos, hogy mindenkihez eljusson a neki megfelelő erősségben. Igyekszünk lefedni a teljes palettát: az édes chilijamtől kezdve a különböző zöldséges, gyümölcsös szószokon keresztül az erős chili krémekig.
Hosszú utat járt be a cég az elmúlt évek alatt, de néhány dolog nem változott, termékeink továbbra is a kis konyhában készülnek és hátborzongató érzés, hogy a csinos kis felcímkézett üvegek, amiket a két kezünkkel készítünk, valamikor-valahol egy másik család, baráti társaság asztalára kerülnek.

magyar chili...

Olyan szortimentet alkottunk meg, melyben garantáltan megtalálod a kedvedre valót, akár az enyhén csípős ízt, akár a felsőkategóriás csípős termékeket!

Gungl István

Velünk készült videók...

Benne leszek a tv-ben? Itt-ott előfordulunk, megmutatjuk magunkat, milyen varázslatokat lehet készíteni chilijeink segítségével! Jó szórakozást kívánunk hozzá!

KÉRDÉSED VAN? ÍRJ NEKÜNK!

Kik vagyunk, mit csinálunk , miért csináljuk, mennyire ízlett, és ehhez hasonlókat is megbeszélhettek velünk! Szívhez szóló gondolatokat is örömmel fogadunk! Ha ízlett mindenkinek mondjátok el, ha nem, akkor csak nekünk! Keressetek minket, az alábbi elérhetőségeken!

Cím

2081 Piliscsaba, Juhar fasor 7

Email

gerillachili2020@gmail.com

Mobil

+36 30 973 7115

A küldés gomb megnyomásával elfogadod az Adatkezelési nyilatkozatot  és hozzájárulsz adataid kezeléséhez.